bontkraag kopen

bontkraag kopen

Lederclub biedt u het accessoire bont die uw jas, vest of hoodie veranderd in een highfashion exemplaar. Door de afneembare bontkraag van de winterjassen ben je uitstekend voorbereid op weersveranderingen. Het losse bont geeft net wat extra cachet aan uw jas of kledingstuk. Door middel van onze brede assortiment aan losse bont is het makkelijk en mogelijk om een bijpassende bont te vinden bij uw exemplaar. Het brede assortiment bestaat uit twee soorten bont, echt bont en imitatie bont. Er is dus voor ieder portemonnee een losse bont. Naast de twee soorten los bont is er ook verschil in kleur, lengte en breedte. Kijk hiervoor bij bontkragen.

Nep bont en echt bont zijn bijna niet meer te onderscheiden van elkaar. Lederclub.nl heeft talloze verschillen van zowel echt als nep bont. Onze nep bontkragen zijn net zo fijn dat er bijna geen verschil meer is te zien tussen de twee soorten bont. Hierbij gaat het niet alleen om de zicht van bont maar om de kwaliteit. Mocht u liever echt bont willen kopen in plaats van imitatie bont dan zit u bij ons nog steeds op het juiste adres.

Bij alle modellen staat de lengte en de breedte van de kraag van bont vermeld en de afbeelding geeft je direct een duidelijk beeld van de vorm, kleur en stijl. Vergelijk de modellen met elkaar en bestel de bontkraag die bij jouw kleding stijl past.

Uw bont zal langer goed blijven als het met zorg wordt behandeld. Laat uw bont  niet in contact komen met parfum of reinigende vloeistoffen. Het is belangrijk om altijd rekening te houden met uw bont. Probeer het zo min mogelijk in contact te laten komen met water, want de haartjes van de bont zullen hierdoor minder overeind staan.

Bekijk onze sale jassen.