jassen met bont

jassen met bont

Dit seizoen heeft iedereen een warme jas nodig. Maar wij bieden u meer dan alleen een warme jas. Wij bieden jassen met vele bijzonderheden. Alle jassen van Lederclub zijn trendy en kwalitatief zeer goed. Lederclub is een specialist in het verkopen van kwalitatieve trendy jassen met bont.  Zo hebben wij korte en lange modellen en modellen met of zonder modieuze riem. De jassen zijn voorzien van handige zakken en hebben een uitstekende pasvorm, waardoor zij comfortabel zitten. Weerspiegelt jouw stijl wie je bent? En heb je altijd al een must have jas willen hebben? Dan zit je goed bij Lederclub, want wij hebben u veel te bieden.

Bij kleding ben je in de eerste plaats op zoek naar moderne, individuele en hoogwaardige producten! Een tal van onze jassen zijn voorzien van Italiaanse leer, het stuk leer geeft je outfit een extra boost en de pasvorm van sommige winterjassen kan je gemakkelijk aanpassen door de handige trekkoorden. Ook bevinden er bij onze jassen handige warme zakken, om naast wat spullen ook je handen warm te houden. De jassen kunnen van onder tot boven worden gesloten met een winddichte ritssluiting. Lederclub heeft alles waar naar je op zoek bent! Als het om trends gaat, bewijs je met de jas je gevoel voor mode.

Onze brede assortiment aan jassen met bontkraag vergenoegen u aan uw wensen aan een jas. Want mee gaan met de tijd, dat valt nog niet mee tegenwoordig. Links en rechts zie je van allerlei interessante exemplaren. Maar bij ons vindt u ‘De jassen met Bont’ ook zijn deze jassen zonder bont verkrijgbaar. Het assortiment is onderverdeeld in korte- en lange jassen. Al deze jassen kunt u zien op de afbeeldingen, alleen zijn ze hier afgebeeld met een bontkraag.

Mocht de kleur of dikte van de bont die erbij wordt geleverd u niet bevallen, dan kunt u dit als volgt regelen: door de jas zonder bontkraag te selecteren en daarbij bij bontkragen de gewenste bontkraag te selecteren. Dankzij onze brede assortiment aan bontkragen en jassen heeft u binnen paar klikken de jas die bij u past.