Filter

Alle 11 resultaten

Goedkoop een lammy coat jas met een bontkraag kopen?

Wil je graag een lammy coat jas met een bontkraag kopen? In de webshop van Lederclub tref je een breed assortiment aan jassen aan. Bij ons heb je genoeg keuze als je graag een bontkraag jas kopen wilt. Wij specialiseren ons in de verkoop van parka’s met een bontkraag en leren jassen. Daartoe hebben wij regelmatig nieuwe collecties. Als je besluit bij ons een jas met een bontkraag te kopen ontvang je een jas met een op maat gemaakte bontkraag. Bij ons kun je namelijk een bontkraag kopen waarbij je zelf het materiaal en de grootte van de bontkraag uitkiest. Ook een jas met een bontkraag kopen en benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan gerust eens rond op onze website!

Een op maat gemaakte bontkraag kopen

Lederclub is zeer gespecialiseerd op het gebied van lederwaren en leren jassen. Omdat leren jassen echter seizoensgebonden zijn en doorgaans te koud voor in de winter, kun je bij ons ook jassen met een bontkraag kopen. Bij ons vind je het grootste assortiment op het gebied van winterjassen met een bontkraag. We verkopen zowel dames als heren jassen. Deze zijn van zeer hoge kwaliteit en zeer goedkoop verkrijgbaar, of je nu besluit een parka jas met een bontkraag te kopen of een Versano jas. We werken namelijk met diverse exclusieve merken en brands. Veel van deze jassen kun je nergens anders goedkoper krijgen. Een jas met een bontkraag kopen doe je dus bij Lederclub!

Over Lederclub

Lederclub heeft al meer dan 25 jaar ervaring met lederwaren. Het hele jaar door houden wij de nieuwste trends in de gaten. Bij ons kun je dus altijd een jas met bontkraag kopen uit een uitgebreide collectie, met verschillende exclusieve merken. Door een jas met een bontkraag te kopen bij Lederclub geniet je van diverse voordelen, waaronder:

  • Gratis verzenden;
  • Retourneren binnen 14 dagen;
  • Veilig betalen met iDeal;
  • Voor 18.00 uur besteld? Dan heb je je bestelling morgen in huis;
  • Uitgebreid assortiment;
  • Hoge kwaliteit tegen lage prijzen.

Plaats gelijk je bestelling!

Ook een bontkraag jas kopen? Bekijk dan het aanbod op onze website en plaats je bestelling!