online bontjas kopen

online bontjas kopen

Wij richten ons op de dingen die echt belangrijk zijn. Wij zetten ons in het polijsten van ons werk en zijn trots op het perfectioneren van de details. Wij streven ernaar om met de uitstekende producten onze klanten tevreden te houden. Dit doen we door lage prijzen, service, kwaliteit, ongeëvenaarde assortiment en betrouwbaarheid te bieden. De enigste marketing die wij gebruiken is de mond-tot-mond reclame van de gepassioneerde fans. We gaan de extra mijl aan om dat te realiseren. Onze open cultuur, platte organisatie en collaboratieve omgeving machtigen ons team om een verschil te maken.

Alle genoemde prijzen op Lederclub.nl zijn in euro’s en inclusief BTW. Heeft u artikelen gevonden die u wilt bestellen? U hebt keuze uit de volgende betaalmethoden:

1. iDEAL: online betalen via internetbankieren Meest gebruikte online betaalmethode in Nederland
iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland.

2. Paypal: online betalen Met PayPal kan iedere online shopper zijn aankopen op het internet direct online betalen.
De consument heeft zelf een PayPal account aangemaakt, uit welke betaalmethoden een consument kan kiezen is afhankelijk van zijn eigen keuzes.

De aangeboden betaalmethode is veilig gesteld door Buckaroo Online Payment Service beveiliging. Buckaroo voldoet aan de PCI DSS voorwaarden gesteld door de financiële instanties. Tevens heeft Buckaroo officieel een PSD licentie uitgegeven door De Nederlandse Bank, wat een officiële bevestiging is van het feit dat Buckaroo passende technische en organisatorische maatregelen heeft getroffen om de gegevens te beschermen. U kunt Buckaroo dan ook terugvinden in het register inzake betaalinstellingen van het DNB. Als u meer wilt weten over veilig betalen met Buckaroo verwijzen wij u door naar de website van Buckaroo Online payment Service.